Melkweg Expo

Melkweg Expo is een expositieruimte voor innovatieve, hedendaagse fotografie en een platform voor jonge kunstenaars in het hart van Amsterdam. Met fotografie over identiteit, onze samenleving en popcultuur in de breedste zin van het woord als onze hoeksteen, verwelkomen we daarnaast ook regelmatig andere vormen van beeldende kunst. Gekenmerkt door een toegankelijke aanpak, presenteren we kunst die innovatief, betrokken en inclusief is.

Onze kerndoelstelling is het begeleiden, promoten en presenteren van opkomend talent. Als deel van Melkweg Amsterdam kennen we een breed en divers publiek: van kunstkenners en fotografiefans tot toevallige voorbijgangers en muziekliefhebbers na een concert. We zijn open tot 23:00 uur om spontane ontmoetingen en confrontaties met kunst mogelijk te maken. 

Met lokale en internationale bondgenoten presenteren we een uniek en doorgaans gratis toegankelijk programma van minstens tien tentoonstellingen per jaar, een multidisciplinair festival, praktische tip-offs, portfolio reviews, boeiende gesprekken, spontane bijeenkomsten en natuurlijk onze befaamde openingen.

Jouw bezoek

De expo is gratis te bezoeken. 

Open: dinsdag t/m zondag, 12:00 - 23:00 uur
Ingang via MILK, Marnixstraat 409

Meer informatie over jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

Meer info: expo@melkweg.nl 

Melkweg Expo wordt ondersteund door:

logo-downloads-nl-web-zwart-2.jpg pictoright-fonds-01-jpg---copy-2.jpg