Support Melkweg

Word fan van de toekomst!
De maatregelen rondom het coronavirus legden onze programmering in maart 2020 noodgedwongen voor een langere periode stil. Honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, cinemavertoningen en exposities werden verplaatst of afgelast. De impact van het verlies van inkomsten voor artiesten, kunstenaars en ons als organisatie is enorm en heeft grote gevolgen voor iedereen die werkzaam is in de wereld van de popmuziek.

De Melkweg is een non-profit organisatie die voor 94% afhankelijk is van eigen inkomsten. Zonder programmering zijn er geen inkomsten en zonder inkomsten geen mogelijkheden om artiesten te blijven programmeren. Daarom vragen we je om een donatie. Jouw bijdrage komt ten goede aan het Melkweg Talentfonds dat speciaal bestemd is voor onze programma's en exposities met veelbelovende jonge artiesten, kunstenaars en beeldmakers. Met jouw hulp kunnen we ook in de toekomst programma’s als onze maandelijks showcaseavond voor lokale artiesten RADAR, de Flea Market events en programma’s met jonge beeldmakers zoals Arty Party of CineRadar blijven programmeren. Ook kunnen we op deze wijze onze kleinste concertzaal, de Upstairs, blijven inzetten voor talentvolle artiesten die nog niet in staat zijn om op eigen kracht onze Max of OZ uit te verkopen.

Ruimte geven aan talent is voor de Melkweg vanzelfsprekend en dit doen we dan ook al ruim 50 jaar. Generaties bezoekers hebben ons podium leren kennen als de plek waar zij de 'sterren van de toekomst’ voor het eerst zagen. Een historie die we minstens nog de komende 50 jaar willen voortzetten! Meer lezen over het Melkweg Talentfonds? Dat kan op deze pagina!

Doneer en draag bij aan het Melkweg Talentfonds
Doneren aan ons Talentfonds kan eenvoudig via iDeal of Credit Card in onze webshop.

Via bankoverschrijving doneren is uiteraard ook mogelijk. Hiervoor kun je een bedrag naar keuze overmaken naar Stichting Melkweg, op rekeningnummer NL 33 RABO 0111698065 o.v.v. donatie Melkweg Talentfonds. 

Donaties aan de Melkweg fiscaal aftrekbaar
De Melkweg heeft een culturele ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat een gift aan de Melkweg u fiscaal voordeel oplevert. Meer informatie over het doen van een (periodieke) gift is hier te vinden.