Word jaarlid

Als je een fanatieke concertganger bent is het Melkweg jaarlidmaatschap een onweerstaanbare deal. Als Jaarlid bezoek je gratis meer dan 50 concerten per jaar voor slechts € 25. Daarnaast heb je geen losse lidmaatschappen meer nodig en krijg je 10% korting op LP's, CD's en DVD's bij Concerto en Plato.

Wil je weten welke programma’s de komende tijd gratis zijn voor jaarleden? Dat zie je in de agenda. Elke maand worden er nieuwe concerten aan het jaarleden programma toegevoegd.

Het jaarlidmaatschap koop je eenvoudig online, je betaalt hiervoor geen servicekosten. Het is een online lidmaatschap, dat werkt vanuit je eigen account bij Ticketmaster. Na aankoop wordt je jaarlidmaatschap automatisch toegevoegd aan je Ticketmasteraccount en kun je direct gebruik maken van alle voordelen. Je ontvangt geen pasje meer en het lidmaatschap bestaat niet meer als apart ticket met een barcode. Via Ticketmaster.nl kun je in ‘mijn account’ na de aankoop je jaarlidmaatschap met unieke code online zien. Het jaarlidmaatschap is ook zichtbaar in de Ticketmaster-app die je op je telefoon kunt gebruiken.

Hoe werkt je digitale Jaarlidmaatschap?
Als jaarlid kun je dan bij de online aanschaf van een ticket de code van je jaarlidmaatschap invoeren. (Eén ticket per programma per Jaarlidmaatschap.) Op die manier is het voor jou niet nodig een ticket met los maandlidmaatschap te kopen. Je hoeft je pas bij aankomst in de Melkweg niet meer te laten scannen – want deze is online gekoppeld aan je ticket. Voorlopig zullen er ook nog (verplaatste) concerten plaatsvinden waar op de oude manier een apart lidmaatschap of jaarlidmaatschap voor nodig is. In dat geval is het voldoende om je actieve jaarlidmaatschap in je Ticket-masteraccount in de browser op je telefoon te laten zien. Als dit niet lukt, kunnen we je ook opzoeken bij onze kassa.

Info op een rij

  • Gratis naar meer dan 50 concerten per jaar. Kijk in de agenda voor een overzicht.
  • Je hoeft geen losse maandlidmaatschappen meer te kopen.
  • 10% korting op alle CD’s, LP’s en DVD’s bij platenzaken Concerto (Amsterdam) en Plato (Utrecht, Leiden, Zwolle, Groningen, Deventer)
  • Je jaarlidmaatschap wordt automatisch toegevoegd aan je Ticketmaster account.
  • Maandelijks ontvang je een nieuwsbrief met daarin alle aanbiedingen.
  • Regelmatig extra aanbiedingen en exclusieve voordeeltjes.

Voor meer informatie, zie de
Algemene Voorwaarden Melkweg Jaarlidmaatschap (PDF, 86 kB)