Zaalverhuur

Op zoek naar een bijzondere locatie voor het organiseren van een evenement?

De Melkweg is een internationaal bekend podium voor popmuziek, dat zich richt op popcultuur in de breedste zin van het woord. Het gebouw, een oude melkfabriek, heeft een industrieel karakter met een rauwe en authentieke uitstraling. De sfeer in de Melkweg is laagdrempelig en informeel. De centrale ligging in de binnenstad van Amsterdam zorgt voor een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

De Melkweg heeft diverse zalen die geschikt zijn voor concerten, evenementen, filmvoorstellingen, school-, studenten- en (bedrijfs)evenementen en presentaties.

De professionele technische faciliteiten voor livemuziek maken het mogelijk kwalitatief hoogstaande evenementen neer te zetten. De Melkweg werkt uitsluitend met eigen, gekwalificeerd personeel, van techniek tot security en van bar tot back-office. Wij staan garant voor een deskundige en warme ontvangst van u en uw gasten.

De Melkweg verhuurt ruimtes wanneer deze niet in gebruik zijn voor het eigen, artistieke programma. Houdt u dus rekening met wisselende beschikbaarheid.

Concerten en clubnachten maken deel uit van de reguliere, artistieke programmering van de Melkweg. Aanvragen voor openbare concerten en clubnachten worden derhalve voorgelegd aan het programmateam.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Neem contact op

MAX

De Melkweg beschikt over meerdere zalen waarvan de Max de grootste is. De zaal is geschikt voor gezelschappen tot 1250 bezoekers waarbij de uiteindelijke capaciteit afhankelijk is van de zaalindeling en -inrichting. De horecavoorzieningen, sanitair en capaciteit van de lockers zijn afgestemd op de bezoekerscapaciteit van de zaal. De Max beschikt over een eigen rookruimte. De zaal is ook in combinatie met andere zalen te huur.

Geschikt voor concerten, clubnachten, film- en tv-opnames en feestelijke bijeenkomsten!

Lees meer

OZ

De middelgrote ruimte in de Melkweg, de OZ, is geschikt voor gezelschappen tot 650 bezoekers, waarbij de uiteindelijke capaciteit afhankelijk is van de indeling en inrichting van de zaal. De OZ is ook in combinatie met andere ruimtes in de Melkweg te huur. De horecavoorzieningen, sanitair en capaciteit van de lockers zijn afgestemd op de bezoekerscapaciteit van de zaal. De OZ beschikt over een eigen rookruimte.

Geschikt voor concerten, clubnachten, film- en tv-opnames en feestelijke bijeenkomsten!

Lees meer

UP

De Upstairs is de kleinste zaal binnen de Melkweg en geschikt voor gezelschappen van 150 (zittend) tot 250 (staand) bezoekers.

Geschikt voor theatervoorstellingen, presentaties, debatten, trainingen, workshops en afstudeerprojecten!

Lees meer

Cinema

De Melkweg Cinema is te huur voor filmvertoningen (digitaal en analoog), presentaties, trainingen en workshops en heeft een capaciteit van 90 zitplaatsen.

Lees meer

Vragen?

Heeft u interesse of vragen? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Neem contact op